Trends bij geboortekaartjes 2022

Welke trends zijn er op het gebied van geboortekaartjes?

Trends bij geboortekaartjes

zijn vergankelijk en smaak is persoonlijk. Toch zien de geboortekaartjes van tegenwoordig er heel anders uit dan bijvoorbeeld 10 0f 20 jaar geleden! Niet alleen op het gebied van kleur, maar vooral ook op het gebied van materiaal. Er is zoveel meer mogelijk! En de wensen van aanstaande ouders lopen dan ook uiteen.

Natuurlijk kies je lekker zelf en misschien hebben jullie al een idee. Heb je al een voorstelling van wat er bij jullie past, of bij jullie baby.

Zo niet, dan heb ik hieronder een aantal geboortekaartjes trends voor jullie samengesteld. Met voorbeelden natuurlijk! Je kunt op de foto's klikken om direct naar het kaartje met het thema van jullie keuze te gaan. Hou in jullie achterhoofd dat nagenoeg elk kaartje kan worden aangepast naar jullie smaak. Een andere kleur? Ander lettertype? Andere folie soort? Een goedkoper alternatief? Alles kan. Laat me weten wat ik voor jullie mag maken. Of wat jullie wensen en ideeën zijn.

En kies je uiteindelijk voor iets heel anders? Dan hoop ik je toch geïnspireerd te hebben in jullie zoektocht naar het mooiste geboortekaartje voor jullie wondertje!
Liefs, Concetta

Trend 1 regenboog op een geboortekaartje

 Hieronder zie je wat voorbeelden. Een regenboog staat ook symbool voor een verloren kindje. Sommige ouders kiezen ervoor om hun verloren zwangerschap te verwerken in het geboortekaartje van hun regenboogbaby.

Geboortekaartje met transparant kalkpapier en goudfolie meisjegeboortekaartje meisje met goudfolie en regenboog espengeboortekaartje meisje met goudfolie en regenboog rayne

Trend 2 sterrenstelsel op het geboortekaartje

 Een breed begrip. Alleen wat sterren en de maan? Of sterretjes gecombineerd met een achtergrond(kleur)?

geboortekaartje met goudfolie en kalkpapier jongen met sterretjes geboortekaartje jongen met goudfolie donkerblauw maan en sterren bodigeboortekaartje jongen met goudfolie ruimte thema raket planeten sterren maan mexim

Trend 3 kalkpapier of transparant papier geboortekaartje

Dit is een heel populaire keuze op het moment. Luxe en chique, tegelijkertijd lieflijk en zacht!
Geboortekaartje meisje met kalkpapier en goudfolie en maan Feline Geboortekaartje transparant met goudfolie en kalkpapier Dayne Geboortekaartje met transparant kalkpapier en goudfolie blauw Blu

Trend 4 sterrenbeeld geboortekaartje

Echt favoriet. Elk sterrenbeeld is natuurlijk mogelijk en je kunt zelf kiezen of het sterrenbeeld klein en fijn of juist aanwezig gedrukt wordt. Mijn favoriet: gedrukt in folie!!
geboortekaartjes met sterrenbeeld goudfolie

Trend 5 velvet look velours look fluweel look geboortekaartje

Iets wat je op dit moment veel ziet en wat ik ook zeer regelmatig mag maken. Groot voordeel voor veel ouders is dat je er zoveel kanten mee op kunt en elke kleur te gebruiken is!
Geboortekaartje met goudfolie en velvet velours fluweel look Bobbi

Trend 6 watercolor achtergrond of afbeeldingen op het geboortekaartje

 Als achtergrond geldt het een beetje hetzelfde als hierboven met de velours look! Maar heb je gezien wat voor schattige voorbeelden er zijn met afbeeldingen?
geboortekaartjes met watercolor print velvet look velours fluweel

Trend 7 diertjes op je geboortekaartje

Populair sinds jaar en dag. En ook op onze site vertegenwoordigd!

geboortekaartje jongen met goudfolie en bos dieren louiegeboortekaartje jongen met goudfolie en beertje melle
 Trend 8 nude kleuren of neutrale zachte kleuren voor het geboortekaartje

Ook stiekem erg favoriet bij mij. Het straalt rust uit waardoor de naam en eventuele afbeeldingen sterk naar voren komen.

geboortekaartje meisje met goudfolie naturel kleur maanstand lunegeboortekaartje jongen met goudfolie naturel kleur met fotokaartje en watercolor tobi

 En nu heb je vast keuze stress! Geef me een seintje, ik help je mee!

Over de schrijver
Reactie plaatsen