Geboortekaartjes laten ontwerpen

Een geboortekaartje laten ontwerpen

Pffff… Leuk hoor, al die sites met een editor met mooie kaarten. Voor heel veel mensen een uitkomst! Maar als je zelf geen idee hebt en toch een echt unieke kaart wilt? Dan wil je liever een ontwerp op maat laten maken voor je geboortekaartje!

Een geboortekaartje laten maken

Want wat nou als je zelf niet zo creatief bent? Of als je gewoon geen zin hebt om zelf aan de slag te gaan? Of je hebt iets in je hoofd, maar niet de tools om dit te realiseren….. Je wilt toch een uniek geboortekaartje. Een kaartje wat met aandacht en liefde is gemaakt voor jullie kindje. Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Een geboortekaartje wat bij je past

Bij mij krijg je persoonlijke aandacht en veelvuldig overleg bij het stap voor stap realiseren van jullie perfecte geboortekaartje. En ik neem je het volledige creatieve proces uit handen. Ik kom met ideeën, voorbeelden en ga net zo lang finetunen totdat jullie zeggen: Ja!! Dit is precies wat we bedoelen en wat helemaal bij ons past!

Geboortekaartje ontwerp op maat

Of je nu gaat voor een eigen idee, of je bent gevallen voor een kaart wat ik eerder maakte; we maken het eigen. Zo is iedere kaart aan te passen. De kaart die je op de website zag is langwerpig, maar jullie willen graag een vierkant kaartje? Geen probleem. Ik kan alle ontwerpen omzetten in het formaat van jullie wens. Of dat kaartje met goudfolie. Prachtig hoor, maar jij wilt liever zilver. Of koper/ rosé. Check! Regelen we! Je wilt de achtergrond van het ene kaartje, met het lettertype van het andere kaartje en je wilt er een foto aan toe voegen? Doen we!

 In principe is dus geen wens of idee te gek. Zo heb ik al eerder eens voor een opdracht 125 tule rokjes zitten knippen en naaien. Doe ik gewoon!

Heb je een kaartje met meerdere onderdelen, dan ontvang je alle onderdelen apart. Bijvoorbeeld: het kaartje apart, de paperclips apart en het losse kaartje apart. Wil je je handen vrij hebben en je alleen maar focussen op jullie kleintje? Desgewenst zet ik tegen een meerprijs alle kaarten voor je in elkaar. Overleg is altijd mogelijk! En contact opnemen makkelijk. Klik op 1 van de diverse contactknoppen en ik ben er voor je!

Liefs, Concetta


Over de schrijver
Reactie plaatsen