Over ons

Over ons

Dit zijn wij! Geboortekaartjes en trouwkaarten voor jou, van ons.....

 

Kun je je voorstellen hoe leuk het is om dit werk te mogen doen? Ik mag meedelen in de voorpret van een huwelijk of de komst van een nieuwe wereldburger. Zo dichtbij mogen staan bij de mooiste gebeurtenissen uit je leven, dat is echt heel bijzonder en speciaal! Ik voel me bevoorrecht……

Hoe enthousiast ik altijd weer word als ik een beeld in mijn hoofd krijg van jullie kaart op het moment dat jij me vertelt wat je mooi vindt of graag wilt. Ik heb echt mijn notitieboekje nodig, zoveel ideeën komen naar boven in het proces wat ik samen met jullie door maak.

En om het nog makkelijker te maken, kunnen jullie kiezen uit mijn opties:

Je maakt zelf iets moois in de editor, op basis van mijn ontwerpen. Je doet het helemaal zelf, maar door mij laten meekijken voor dat stukje bevestiging is altijd gratis!

Je hebt iets in de editor gezien wat je wilt, maar jeetje, je komt er niet uit om het tot een eigen, mooi geheel te maken. Help is on the way! Ik maak je ontwerp op basis van een bestaand kaartje in de editor.

Of ik ontzorg jullie van A tot Z, je hoeft niet zelf aan de slag in een editor, maar kunt volledig achterover leunen nadat je me verteld hebt wat je graag wilt! Ik doe dit het liefst echt samen, wat betekent dat we intensief contact hebben, één op één. Zo fijn om dan uiteindelijk terug te horen dat ik goed heb geluisterd naar jullie wensen en dat ik precies aanvoel wat jullie willen! Jullie krijgen een eigen kaartje, helemaal op maat gemaakt.

Ik beschouw het als een eer om jullie te mogen helpen, elke keer weer, als jullie kaartje precies zo is geworden als dat jullie voor ogen hadden. Want hoe bijzonder is het, dat er nieuw leven in je buik groeit? Of dat je samen hebt besloten om de rest van je leven samen te willen delen? Uit liefde ontstaat niets dan liefs. En dat is precies hoe ik mijn kaartjes maak. Met veel liefde en persoonlijke aandacht.

Liefs, Concetta

 

Concetta (middelste foto)

Creatief brein achter de kaartjes, getrouwd, moeder van een tweeling en baasje van Coco de chihuahua!

Aurora (linker foto)

De foto’s op deze website zijn gemaakt door Aurora van Aurora Vita content | socials | branding | design en ik ben trots te kunnen vertellen dat zij onderdeel uit maakt van ons kleine team. Zij creëert alle content en stuurt onze socials aan.

Puck (rechter foto)

Stagiaire. Puck helpt mee om de website up to date te houden en ondersteunt Aurora bij de content creatie en het onderhouden van onze socials.