Bezorging

Je kunt natuurlijk niet wachten;

Hier vind je meer informatie over de verzending en bezorging van jouw kaartjes. Voor al onze kaarten geldt: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde werkdag in productie genomen. 

Meer informatie over bezorging in België vind je onderaan deze pagina. Wist je dat we ook een verzendservice hebben?

Bezorging proefdruk

De proefdruk wordt door PostNL vanuit de drukkerij rechtstreeks naar jou verzonden. Dit gebeurt via reguliere brievenbuspost en heeft daarom geen track en trace code.  De bezorging kan er in Nederland 1-3 werkdagen over doen. Op zondag en maandag wordt er in Nederland geen post bezorgd.  Reken voor een kaart met foliedruk, een bijzondere vorm of andere luxe afwerking atijd een dag extra in het drukproces!

Bezorging eindbestelling

Bestel je een proefdruk of minder dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de brievenbuspost verstuurd. Dit kan er in Nederland 1-3 werkdagen over doen. Als je voor 14.00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag in productie genomen. Voor de meeste kaartjes geldt zelfs een besteldeadline van 18.00 uur. Deze informatie wordt op de pagina van je kaart vermeld. Reken voor een kaart met foliedruk, een bijzondere vorm of andere luxe afwerking atijd een dag extra!

Bestel je meer dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de pakketpost verstuurd. Als je voor 14.00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Voor de meeste kaarten geldt zelfs een 'besteldeadline' van 18.00 uur. Voor foliekaarten geldt dat ze de eerstvolgende werkdag na de bestelling worden verzonden. Deze informatie wordt op de pagina van je kaart vermeld, maar wil je dit zeker weten, neem dan eventjes contact met ons op. Normaal gesproken wordt jouw bestelling op de eerstvolgende werkdag bezorgd. Bestellingen die op vrijdag voor 14.00 uur besteld zijn, worden in de regel op zaterdag bezorgd. Reken voor een kaart met foliedruk, een bijzondere vorm of andere luxe afwerking atijd een dag extra!

Bezorging België

Proefdrukken worden vanuit de drukkerij rechtstreeks naar jou verzonden. Bestellingen van minder dan 20 stuks worden met de brievenbuspost verzonden, de Nederlandse post draagt deze over aan Bpost. Brievenbuspost naar België kan er wel 5-8 dagen over doen. Er is de mogelijkheid om te kiezen voor verzending van je bestelling met brievenbuspakket via DHL. Dit duurt 1-2 werkdagen. Je ontvangt dan een track en trace code. Thuisblijven is niet nodig, het pakket kan door de brievenbus. Hiervoor vragen we €4,50 extra. Goed om te weten: je eindbestelling (van meer dan 20 stuks) wordt met de pakketdienst verzonden en in de regel binnen 2 werkdagen bezorgd. Je ontvangt hier een track en trace-code voor. In België wordt niet altijd post op zaterdag bezorgd. Reken voor een kaart met foliedruk, een bijzondere vorm of andere luxe afwerking atijd een dag extra!

Landen waar we bezorgen

We bezorgen in de volgende landen: België, Bulgarije, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.