Maak je eigen postzegel!

Een gepersonaliseerde postzegel maakt je poststuk helemaal af.

 

Je eigen persoonlijke postzegel maken?

Ja, dat is mogelijk!!!! Het maakt je poststuk helemaal af. De mooiste geboortekaartjes of trouwkaarten ontwerp je zelf of laat je ontwerpen, kijk maar eens hier voor trouwkaarten of hier voor geboortekaarten.

En als je dan de mooiste kaart hebt uitgezocht met de perfect matchende envelop, dan kun je dat dus helemaal afmaken met een eigen postzegel!

Hartstikke simpel, op de site van PostNL of in de app die je op je telefoon kunt downloaden.

Zijn eigen postzegels duurder?

Ja, ze zijn wel iets duurder. Logisch ook, toch? Maar ze worden wel goedkoper naarmate je er meer bestelt. Zo kost 1 vel van 10 zegels € 12.75, bij 2 velletjes krijg je al € 1,50 korting en zo loopt dat op. En ze hebben tegenwoordig ook een rol met 100 stuks voor 107 euro.

Overigens kost een gewone postzegel per 10 stuks op een velletje €10,10. Je kunt dan kiezen voor een standaard zegel of 1 met een roze hartje bijvoorbeeld, postzegel liefde.

Wat zet ik op mijn eigen postzegel?

Nou, wat dacht je van een foto van jullie samen? Of jullie initialen? Je kunt de postzegel eenvoudig vorm geven, je hoeft alleen maar een afbeelding te uploaden. Ben je een beetje handig met Canva, geef de postzegel dan een achtergrond kleur naar wens en voeg eenvoudig je initialen toe! Voor een geboortekaartje kun je kiezen voor de eerste letter van de naam van jullie kindje, met dezelfde achtergrond kleur als het kaartje, of een afbeelding die je op het kaartje gebruikt. En heb je geen haast met versturen van de geboortekaartjes, dan kun je ook een fotootje van jullie wonder gebruiken! Een foto op je telefoon kun je heel eenvoudig via de PostNL app in de postzegel laden en daar ook met een paar klikken bestellen. Volgens de website is de levertijd 2 tot 3 werkdagen.

Neem je bij mij kaarten af? Dan help ik je natuurlijk op weg als je er zelf niet uit komt!

Klik hier om naar de website van PostNL te gaan voor het bestellen van je eigen postzegel.

Meer tips

Meer tips? Lees meer wat je moet weten voordat je gaat bestellen, over label- foto geboortekaartjes, uitleg over de editor, welke tekst je op het geboortekaartje zet, als je inspiratie wilt voor babynamen, en als je meer wilt weten over versturen!