Een gepersonaliseerde postzegel maakt je poststuk helemaal af.

 

Je eigen persoonlijke postzegel maken?

In onze webshop bieden we de optie om een bestand voor jou te maken voor een gepersonaliseerde postzegel, die je vervolgens bij PostNL bestelt. Hoe tof als ook de postzegel matcht bij alle drukwerk en de envelop? De mooiste geboortekaartjes of trouwkaarten ontwerp je zelf of laat je ontwerpen, kijk maar eens hier voor trouwkaarten of hier voor geboortekaarten. Is je kaartontwerp helemaal klaar, dan kun je een berichtje sturen om een bestand naar keuze te laten maken voor een postzegel. Je ontvangt een JPG bestand via mail en als deze naar je zin is, sturen we je een betaalverzoek voor het bedrag van € 9,95, waarna je het bestand zonder watermerk ontvangt. Je kunt vervolgens het bestand gebruiken om zelf op de website van PostNL je postzegels te bestellen. PostNL drukt dan jouw eigen postzegel voor je. Let op: PostNL biedt geen folie aan. Het bestand wat wij je leveren, bevat dan ook geen folie!

Het verwerken/uploaden van het bestand gaat met 1 druk op de knop binnen de site of app van PostNL. Hartstikke simpel!

Zijn eigen postzegels duurder?

Ja, ze zijn wel iets duurder. Logisch ook, toch? Maar ze worden wel goedkoper naarmate je er meer bestelt. Zo kost 1 vel van 10 zegels € 13,55, bij 2 velletjes krijg je al € 1,50 korting en zo loopt dat op. En ze hebben ook een rol met 100 stuks voor 115 euro.

Overigens kost een gewone postzegel per 10 stuks op een velletje €10,90. Je kunt dan kiezen voor een standaard zegel of 1 met een roze hartje bijvoorbeeld, postzegel liefde.

Wat zet ik op mijn eigen postzegel?

Nou, wat dacht je van een foto van jullie samen? Of jullie initialen? Of, in het geval van een geboortekaartje: een element uit de kaart of de beginletter van de naam van jullie kleintje. En heb je geen haast met het versturen van de geboortekaartjes, dan kun je ook een fotootje van jullie wonder gebruiken!  Volgens de website is de levertijd voor gepersonaliseerde postzegels 2 tot 3 werkdagen. En nogmaals: Het is niet mogelijk om foliedruk toe te passen op je postzegel bij PostNL. Het JPG bestand zal dus ook geen folie instellingen kunnen bevatten.

Klik hier om naar de website van PostNL te gaan.