Verschillende trouwkaart versies voor huwelijksgasten

 

Jullie gaan trouwen en hebben overdag gasten en voor de avond feest gasten!

Hoe geef je je kaarten vorm als je onderscheid maakt tussen dag- en avond gasten? Er gelden andere tijden, misschien wel verschillende locaties en je wilt vooral duidelijk maken wie wanneer van harte welkom is . Hoe je dat doet? Daar zijn meerdere mouwen aan te passen.

1. Maak gebruik van een tekstwissel

Met een tekstwissel bedoelen we: de kaart is hetzelfde, de inhoud verschilt. Maak eerst één kaart helemaal af en sla deze op in je account. Ben je helemaal tevreden over deze versie, open hem dan opnieuw, verander de gegevens en sla hem weer op met een andere naam, bijvoorbeeld daggast versie en avondgast versie. Je hebt nu exact dezelfde kaart gemaakt met een verschillende inhoud! Je bestelt de gewenste aantallen per kaart en zo heb je je trouwkaart vorm gegeven in 2 varianten.

2. Maak gebruik van een extra inleg kaartje

Een tweede optie is om voor je daggasten een extra kaartje toe te voegen aan je trouwkaart. Hierop zet je de informatie die voor hen geldt: locatie, tijd, programma, enzovoorts.

3. Stuur iedereen een extra inleg kaartje

Natuurlijk kun je ook een basis trouwkaart maken en deze voor iedereen aanvullen met een extra inleg kaart. Voor de daggasten noteer je alle gegevens die voor hen relevant zijn, je slaat het kaartje op en je opent hem opnieuw en past deze aan voor de avondgasten. Sla deze wel weer op onder een andere naam!