concetta zwart

De mooiste geboortekaartjes en trouwkaarten maken!

Kun je je voorstellen hoe leuk het is om dit werk te mogen doen? Je deelt mee in voorpret van een huwelijk of de komst van een nieuwe wereldburger. Zo dichtbij mogen staan bij de mooiste gebeurtenissen uit je leven, dat is echt heel bijzonder en speciaal! Hoe enthousiast ik altijd weer word als ik een beeld in mijn hoofd krijg van jullie kaart op het moment dat jij me vertelt wat je mooi vindt of graag wilt. Ik heb echt mijn aantekeningen nodig, zoveel ideeën komen naar boven in het proces wat ik samen met jullie door maak. Ik ontzorg jullie van A tot Z, je hoeft niet zelf aan de slag in een editor, maar kunt volledig achterover leunen nadat je me verteld hebt wat je graag wilt! Ik doe dit het liefst echt samen, wat betekent dat we intensief contact hebben, één op één. Zo fijn om dan uiteindelijk terug te horen dat ik goed heb geluisterd naar jullie wensen en dat ik precies aanvoel wat jullie willen! Ik beschouw het als een eer, elke keer weer. Want hoe bijzonder is het, dat er nieuw leven in je buik groeit? Of dat je samen hebt besloten om de rest van je leven samen te willen delen? Uit liefde ontstaat niets dan liefs. En dat is precies hoe ik mijn kaartjes maak. Met veel liefde en persoonlijke aandacht.

Liefs, Concetta

Ons team

concetta zwart

Concetta

Chef creabea

aurora vita content creator

Aurora

Chef back up en content creator

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Elbert en Christel
"Wij hebben ons geboortekaartje laten maken en het is briljant! De service is fantastisch en ze is ook nog eens erg lief. Over de kaartjes hebben wij veel complimenten gekregen en ik vind het nog steeds veruit de mooiste geboortekaartjes die ik heb gezien."
Ms. Nameless
Add Your Stars
Mark en Daphne
"Supermooi geboortekaartje voor onze Charlie Julia laten maken. Concetta denkt heel goed mee en luistert naar je wensen. En de manier van afleveren van de kaartjes bij ons thuis, maakte het een feestje om ze uit te pakken! Zo trots op en blij met ons kaartje. We zouden zo weer voor haar kiezen en alleen maar leuke, lieve en positieve reacties gehad."
Ms. Nameless
Add Your Stars
Henri en Noëlle

"Ons geboortekaartje voor Bowie past helemaal bij ons! Stoer, maar toch warm. Concetta heeft ons super geholpen met haar creativiteit en kwam meerdere keren nog pro-actief met leuke extra suggesties. Zelfs toen we twijfelden over de naam! Wij zijn helemaal happy."

Ms. Nameless
Add Your Stars