test-marcia-banner
 • Gratis persoonlijk ontwerp advies en meedenken met je ontwerp
 • Proefdruk zonder folie €1,- met folie vanaf € 2,50, stans/ bijzondere vormen vanaf € 4,-
 • Hulp bij opstarten, kleine aanpassingen, een ander formaat en laatste eindcontrole
 • Productie en verzending ± 2 à 3 dagen (voor folie, stans en label kaarten)

Uniek, origineel en bijzonder, net als jullie kindje of trouwdag! Zo'n kaartje wil je. Een exclusieve kaart speciaal voor jullie ontworpen en gemaakt, die helemaal bij jullie past én die een geweldige, onvergetelijke eerste indruk achterlaat.

Whatsapp Concetta

Ik vind het geweldig om creatieve ideeën voor jullie om te zetten in een uniek en persoonlijk maatwerk ontwerp wat ik eventueel op maat en geheel naar jullie wensen voor jullie maak, waarbij ik jullie het hele creatieve proces uit handen kan nemen.

Ik vind het geweldig om creatieve ideeën voor jullie om te zetten in een uniek en persoonlijk maatwerk ontwerp wat ik eventueel op maat en geheel naar jullie wensen voor jullie maak, waarbij ik jullie het hele creatieve proces uit handen kan nemen.

mijn favorieten

“Uit liefde onstaat niets dan liefs” | mijn favorieten

tent geboortekaartjes met folie Tentkaartjes

Tent geboortekaartjes worden door mij op maat voor jullie wondertje gemaakt en kunnen volledig naar jullie wensen worden uitgevoerd! Kies zelf je folie kleur, achtergrond en details!

stapel label geboortekaartjes Stapel/label kaarten

Een kaart die uit meerdere onderdelen bestaat! De onderdelen krijg je los aangeleverd en zet je zelf in elkaar. Gebruik hiervoor onze te gekke accessoires onder menu extra's!

chique save the date kaarten Save the date kaarten

Save the dates geven je gasten een voorproefje van hoe jullie grote dag eruit komt te zien. Bij deze eerste indruk wil je ze natuurlijk omver blazen! Kies je favoriet uit onze collectie.

Trouw huisstijlen

Hoe tof als alles bij elkaar past? In deze collectie vind je trouwkaarten met originele toevoegingen. Denk aan programmakaarten, sluitstickers, menukaarten en/of welkomstborden.

 • proefdruk vanaf € 1,-  foliedruk vanaf € 2,50 en stanskaarten vanaf € 4,-

De allermooiste accessoires om je kaart af te maken & voor een extra wauw effect!

 

Wat anderen zeggen:

Wij zijn heel blij dat we de geboortekaartjes door Concetta hebben laten maken! Via de site kon je je eigen kaartje personaliseren, maar Concetta nam ook contact met ons op via whatsapp. Hierdoor was het heel persoonlijk. Ze kijkt met je mee, geeft advies en stuurt foto’s met aanpassingen. Hierdoor kan je precies zien wat je wel en niet wilt. Ze was heel lief, behulpzaam en super enthousiast. Wij zijn heel fijn geholpen! Niks was te gek! Ook toen we er nog een raamsticker bij wilde bestellen, dacht ze graag met ons mee. Toen we de proefdruk binnen hadden gehad en de keuze definitief hadden gemaakt, werden de kaartjes, enveloppen en raamsticker dezelfde week nog bezorgd. Super snel dus! Kortom, een echte aanrader! Mandy

Enorm blij met de kaartjes; enorm veel complimenten gehad, top kwaliteit, veel keuze en alles was vrijwel mogelijk. En dan nog niet gesproken te hebben over de top service. Enorm veel hulp gekregen, snelle reacties en wat een vriendelijkheid. Meteen geadviseerd aan zwangere vriendin! Romy

Ik heb Concetta ontmoet op We Are Pregnant, zo’n lieve en enthousiaste vrouw. Concetta stond op de beurs met haar prachtige kaartjes en op 1 kaartje was ik gelijk verliefd. Toen ik het geboortekaartje had besteld heeft Concetta mij nog gebeld om wat veranderingen door te spreken zodat het kaartje nòg mooier werd. En dat is ook gelukt! Erg blij mee, super service! Monika

Op haar site kun je kaarten zelf ontwerpen, of bestaande kaarten naar eigen smaak aanpassen etc. Vrijwel alles is mogelijk, van materiaal kaart tot wat je erop wilt. Concetta reageert snel en is heel erg meedenkend. Ik miste bijvoorbeeld een dier in haar collectie voor op kaarten, en na contact te hebben gehad heeft ze dit vrijwel direct opgezocht en erin gezet! Je kunt haar altijd een berichtje doen om mee te denken, vragen te stellen etc. Heel erg tevreden met haar service, op en top. En nog meer tevreden met het geboortekaartje! Whitney

Waarom een account aanmaken super handig is

Redenen om een account te maken:

 • Ik kan met je meekijken, tips geven en je vragen beantwoorden door mee te kijken in je account. Dezen service is helemaal gratis! Zo kan ik in je account ook een kaart klaarzetten die niet in de editor staat, of een kaart omzetten naar een ander formaat.
 • Je kunt je favoriete kaartjes opslaan, niet steeds opnieuw zoeken naar dat ene leuke kaartje.
 • je kaartje terug vinden en aanpassingen doen voor je uiteindelijke bestelling Ook als je kindje er is, kun je eenvoudig de laatste geboortegegevens in het kaartje zetten.
 • Je kunt je bestelling volgen;
  hoe ver het drukproces is en wanneer de kaarten naar je verzonden worden.

Waarom een proefdruk belangrijk is

Je hebt je droomkaartje gevonden en hem helemaal zelf samengesteld! Vol trots bestel je de proefdruk.

 • Misschien vind je hem toch te druk.
 • Of kom je erachter dat de teksten niet netjes uitgelijnd staan.
 • Je kunt de kleur in het echt beoordelen. Handig om te weten: kleuren op je beeldscherm zijn opgebouwd uit licht en kaarten worden in inktkleur gedrukt. En dan verschilt de kleur ook nog op linnen papier, of op soft touch papier, om maar eens een voorbeeld te noemen!

Allemaal redenen om een proefdruk te bestellen, zodat je het kaartje in het echt kunt ervaren.

Valt het in het echt toch anders uit dan je had verwacht en weet je het even niet meer? Dat snap ik! Stuur me een berichtje, dan kijk ik met je mee en help ik je.
Samen komen we er zeker uit en voordat je het weet heb jij alsnog je droomkaartje in handen. 

Waar moet je allemaal aan denken bij je ontwerp? De belangrijkste tips en adviezen kun je hier nalezen.

Volg me op Pinterest, Instagram en Facebook voor behind the scenes en op YouTube voor bewegende beelden van de kaarten. Je mag me ook altijd een WhatsApp sturen met je vragen of ideeën! Klik op WhatsApp hieronder voor direct contact.

Volg me op Pinterest, Instagram, Facebook en op YouTube of Whatsapp mij met je vragen of ideeën!