Trouwkaarten laten ontwerpen

Een trouwkaart laten ontwerpen

Je wilt een exclusieve, chique en unieke trouwkaart en je weet precies wat je wilt, of..... hebt nog geen idee wat je wilt. Of je kunt niet vinden wat je zoekt. Anyway, je zoekt een luxe, originele, allermooiste trouwkaart! En je zoekt iemand die jouw idee om kan zetten in de perfecte trouwkaart die helemaal bij jullie past. Klik dan alvast hier voor inspiratie en om te zien wat ik eerder heb gemaakt.

Een trouwkaart laten maken

Jullie gaan voor een chique bruiloft. Of juist voor een intieme bruiloft. Jullie willen een kaart die de sfeer van die dag en jullie persoonlijkheid naar voren laat komen. En dat is mijn werk. Wat ik ook nog eens te gek vind! Ik ga jullie het hemd van het lijf vragen, zodat ik precies weet wat jullie nou eigenlijk willen. Het resultaat? Een kaart die uiteindelijk met veel aandacht en liefde is gemaakt voor jullie grote dag en die perfect bij jullie past.

Een thema voor je bruiloft

Misschien hebben jullie al een thema in gedachten. Bijvoorbeeld een beach wedding. Trouwen op het strand is een droom voor velen. Ik denk daarbij aan de zee, het water. Aan het strand, het zand. Aan de wind die je sluier doet opwaaien. Dat gevoel zet ik om in kleuren en afbeeldingen of lettertypen die dat gevoel weergeven. En dat is slechts 1 voorbeeld!

Trouwkaart ontwerp op maat

Of je nu gaat voor een eigen idee, of je bent gevallen voor een kaart die ik eerder maakte; we maken het eigen. Zo is iedere kaart aan te passen. De kaart die je op de website zag is langwerpig, maar jullie willen graag een vierkant kaartje? Geen probleem. Ik kan alle ontwerpen omzetten in het formaat van jullie wens. Of dat kaartje met goudfolie. Prachtig hoor, maar jij wilt liever zilver. Of koper/ rosé. Check! Regelen we! Je wilt de achtergrond van het ene kaartje, met het lettertype van het andere kaartje en je wilt er een foto aan toe voegen? Doen we!

Uiteindelijk gaat het om één ding: dat jullie tevreden zijn en blij worden van jullie kaart! Gefeliciteerd, lief bruidspaar!

Heb je een kaartje wat bestaat uit meerdere onderdelen, dan ontvang je alle onderdelen apart. Bijvoorbeeld: de trouwkaart apart, de paperclips apart en het losse kaartje met foto of programma apart. Wil je je handen vrij hebben en je alleen maar focussen op jullie trouwdag? Desgewenst zet ik tegen een meerprijs alle kaarten voor je in elkaar. Overleg is altijd mogelijk! En contact opnemen makkelijk. Klik op 1 van de diverse contactknoppen en ik ben er voor je!

Liefs, Concetta

Over de schrijver
Reactie plaatsen