Hoe gaat het proces van het laten ontwerpen van een geboortekaartje of trouwkaart in zijn werk?

Laat me je meenemen in het proces, waarbij we beginnen met het uitleggen van mijn werkwijze.

Contactformulier

* Ik ontvang het contact formulier of een mail van jou/jullie waarin je aangeeft dat je graag een kaart wilt laten maken. Je kunt hier alvast aangeven hoeveel kaartjes je denkt nodig te hebben, welke kleur en formaat het kaartje mag hebben, of je er ook enveloppen bij wilt, of je gebruik wilt maken van foliedruk, hoeveel kaartjes je nodig hebt en of je accessoires nodig hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan bakkerstouw, of leuke paperclips. enz. Je kunt me natuurlijk ook een foto sturen van iets wat je gezien hebt op bijvoorbeeld Pinterest. Ik maak niks na, maar we kunnen het wel gebruiken ter inspiratie. Desgewenst kan ik jullie ook een kaartje (of meerdere) toesturen wat ik al eerder heb gemaakt, zodat jullie in het echt de kwaliteit kan beoordelen.

Offerte

* Als ik een duidelijk beeld heb van jullie wensen, krijgen jullie van mij een offerte en een eerste ruwe opzet. Als jullie hier akkoord mee zijn gegaan ontvang je een betaalverzoek.  Alle kosten worden op voorhand gemaakt; de drukker dient volledig te worden betaald, dan pas kan ik het proefkaartje aanvragen. De enveloppen van jullie keuze worden besteld en betaald, alsmede eventuele accessoires als paperclips of draad. 

Betaling binnen? Dan begint het leukste deel: het proces van het maken en finetunen van jullie ontwerp! Ik ontvang van jullie alle benodigde informatie, de teksten, NAW gegevens en misschien willen jullie graag een lief zinnetje of klein gedichtje op de kaart? Ik voeg het allemaal samen in een eerste ontwerp. Dit ontwerp ontvang je per mail, digitaal. Natuurlijk kun je dan nog aanpassingen doorgeven, want er zitten 3 aanpasrondes bij jouw kaartje inbegrepen! 

Proefkaartje

* Helemaal tevreden? Ik geef de drukker een seintje en een gratis proefkaartje wordt gedrukt. Houdt rekening met een procestijd van ongeveer 2 tot 4 werkdagen voordat het kaartje klaar is. Het kaartje wordt naar mij verzonden en is meestal de volgende dag bij mij. Ik controleer het proefkaartje en stuur het dezelfde dag nog naar jullie door. Na ontvangst hoor ik graag jullie enthousiaste reactie of eventuele wijzigingen (mogelijk wordt een meerprijs berekend als dit ver afwijkt van wat we afgesproken hebben).

Enveloppen

* Bedenk of je vast de enveloppen wilt ontvangen bij je proefkaart. Misschien vinden jullie het fijn om de enveloppen vast te schrijven en van postzegels te voorzien, zodat je straks alleen nog maar het kaartje er in hoeft te schuiven en verder je handen vrij hebt om heerlijk met jullie kleintje bezig te zijn! Vinden jullie het lastig kiezen? Dan voeg ik op jullie verzoek wat kleurtjes bij het proefkaartje, dat kiest makkelijker!

Geboorte

*  Nu begint het (lange) wachten op jullie wondertje. Is hij of zij geboren? Neem contact met me op zodra het kan, geef me de definitieve gegevens door zodat ik deze op de kaart kan aanpassen. (datum, eventueel tijd, gewicht, lengte) Natuurlijk stuur ik dit ook nog even ter bevestiging digitaal naar jullie toe, om spelfouten te voorkomen. BELANGRIJK is dan, dat jullie me een definitief akkoord geven. Pas dan zet ik jullie opdracht door naar de drukker. Kunnen we dit voor 12 uur realiseren, dan telt die dag nog mee in het proces van drukken wat ongeveer 2 werkdagen duurt. Als het kaartje bij mij is, controleer ik alle kaartjes, pak ze netjes in en voeg eventuele accessoires toe. Ik stuur ze vervolgens naar jullie op. Je kunt er ook voor kiezen om de kaarten bij mij te komen afhalen in Ede. Kan soms zomaar 1 of 2 dagen winst opleveren. En wonen jullie in de buurt? Dan kom ik ze persoonlijk afleveren!

Versturen

En dan is het eindelijk tijd om de geboorte van jullie kleintje wereldkundig te maken! De kaartjes versturen jullie vol trots. De felicitaties en enthousiaste reacties stromen binnen. En natuurlijk vind ik het te gek om uiteindelijk een foto van jullie kleine wondertje te ontvangen zodat ik kan zien voor wie dat prachtige kaartje bestemd is!

Nu jullie!

Word je al enthousiast? Stuur me dan een berichtje waarna je een vrijblijvende offerte kunt ontvangen! Je kunt me mailen op info@concettacordaro.nl of appen/bellen op 06 22 75 70 67! Wil je liever persoonlijk met mij om de tafel? Maak een afspraak in Ede of, indien in de buurt, bij jullie thuis.

Verdere vragen over het proces? laat het weten! Gebruik de knop contact in het menu!